Så får du ett bättre immunförsvar mot coronavirus!

I takt med att coronaviruset fortsätter att spridas i samhället vill allmänheten lära sig mer om virusskydd. England och Sverige har försökt att hantera coronaspridningen på ett likartat sätt. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Coronaviruset har medfört att vi har fått göra stora inskränkningar i vårt dagliga liv. Alla kan vara sjuka, det kan till och med vara så att du har coronavirus utan att veta om det. Även barn kan smittas av det nya viruset.

För att undvika smitta med coronavirus måste du alltså vara listig. Du måste använda olika typer av desinfektion. Det räcker oftast med att köpa en bra handtvål.

Luras inte att använda handsprit. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Risken finns att man kan få coronaviruset på grund av för mycket spritning. Använd alkoholfri katjonisk handdesinfektion istället.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Om du ska få ut maximal effekt av din renlighetsrutin måste du göra samma sak hemma. Lär barnen i hushållet hur man tvättar händerna. Det är viktigt att köpa rätt tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Om du har ett svagare immunförsvar behöver du inte vara dig rädd. Om du håller dig i form, fysiskt och psykiskt, får du oftast ett bättre immunförsvar.

Ett bättre immunförsvar kräver att du inte lyssnar till dina rädslor i tider av kris. Det är viktigt att äta rätt. Det kan du göra för att fortsätta att vara frisk.

Tänk på att få i dig tillräckligt mycket av vitamin C. Det är lätt hänt att man glömmer det. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

Läkare Annika Dahlkvist brukar ofta tipsa om kolloidalt silver 15 ml. Man kan även spraya det på frukt. IONplus är bäst.

Ytdesinfektion håller dina öppna ytor rena och fria från virus

Det går också att använda smart ytdesinfektion mot bakterier och virus. Det finns antibakteriell spray för hemmabruk. Du kan även ta med dig sprayen till jobbet.

Coronavirus kan överleva på vissa ytor under väldigt lång tid. En del väljer att sätta alla saker som kommer utifrån i karantän under tre dagar. Men med en bakteriedödande spray behöver du inte vänta så länge.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Desinfektion info Ett bättre immunförsvar försvårar för virus att smitta dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Den nya pandemin har gjort att det är brist på läkemedel över hela kontinenten. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. E-handlare är prisade i dessa tider.se och köpapris.se.