grape tonic är ett populärt “groggvirke”

Har ni glömt ingredienserna och gästerna är på ingång? Du måste inte hälla i vodka i alla hast. Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Kontrollera att allt är på plats innan du aktiverar Sodastream. Det här måste du ta hand om i god tid. Vänta inte på att festen bokas in.

sodastream

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Läskkoncentrat ger en god smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Plocka fram dina koncentrat och gör läskmaskinen redo. När gästerna kommer kan du fråga vad de vill ha i glaset. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du behöver inte ha kylen full av olika läsk för att det ska bli möjligt att leva upp till alla förväntningar.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Indian Tonic smakar väldigt starkt men för att ta udden av det kan man blanda i lite sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

Du kan göra alkoholfria drinkar med grape tonic också. Det är perfekta barndrinkar.

Läskmaskinen kan även göra cola och julmust. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat och bordsvattenaromer sedan 80-talet och tummar inte på smaken och blandar inte i illasmakande sötningsmedel för att öka vinsten.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Kolsyran har en tendens att ta slut fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Du kan köpa deras produkter hos Rusta.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då sänker man kostnaderna och kolsyreflaskan räcker längre.

Tänk nytt

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Du bestämmer själv hur du vill blanda. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Viss sprit passar bättre med vissa smaker. Du kan ju även påverka vin med hjälp av din läskmaskin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Smaken blir perfekt och färgen vacker. gin och grape tonic recept Du kan lätt fylla på bålet igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du står fri från butikerna och deras sortiment. När det klockan slår kvart-i-fest är det bara att ta fram smakerna och maskinen och köra igång. Du kan bjuda in till fest när som helst. Alla kommer att kunna få sin favoritgrogg.