Nu är en ny stor pandemi här!

Många trodde att ryssen var vår stora fiende. Världen har drabbats av en pandemi som har visat sig kunna bli mycket dödlig. Det kan vara svårt att skydda sin nära mot en helt ny typ av sjukdom som coronavirus innebär. Du kan förbereda dig redan nu.

Med ett starkt immunförsvar står du väl rustat mot sjukdomar och virus. De flesta får bra resultat med Ester-C. Du kan köpa askorbinsyra eller kalciumaskorbat som pulver också.

Alla måste ta pandemi på allvar om vi ska bli av med den

Bakterier och virus smittar via händer. Vi tänker inte alltid på hur ofta vi för händerna till ansiktet. Om vi har virus händerna och för dem till ansiktet eller munnen finns det risk för att vi får coronavirus.

Smittstopp

Använd inte vilken tvål som helst under en pandemi. Du ska inte använda handsprit. Handsprit är överspelat i situationer likt dessa!

Det finns virus som överlever handspriten. Om du använder handsprit så löses hudens fett upp.
Efter spritningen har man tappat sitt naturliga skydd och virus har fullt tillträde. Dina händer kan fortfarande ha bakterier på sig. Om du smittas av en vanlig sjukdom först för att sedan få corona, kan dina symtom bli mycket värre.

Om man använder handsprit under lång tid så kan man få sår. Forte eller Smittstopp är mycket bättre alternativ.

Bakteriedödande handtvätt är nästan lika effektivt. En antibakteriell tvål är effektivare mot bakterier än en vanlig tvål. Det är bra att använda en antiseptisk tvål innan matlaging.

Du kan köpa produkterna hos prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Gå inte nära andra människor

Den pågående pandemi gör att vi inte kan leva som vanligt just nu. Men det minskar smittorisken.

Då kan pandemiN försvinna mycket fortare. Desinfektion info I vissa länder har man gått längre än i Sverige.

Avhåll dig från att anordna fester under en pandemi. Det är svårt att stoppa coronavirus då det sprids via luften. Det är möjligt att man smittar även om man är symtomfri.

Brukar du desinficera ytor

Medel för ytdesinfektion är bra att ha oberoende av vad som händer. Du kan till och med spraya på desinfektionsmedel med hjälp av bakteriedödande spray. Då är du bättre förberedd på en pandemi.

Var noga med vad du beställer hem. Forskning visar att corona överlever länge på plastade ytor. Viruset kan föras vidare via varor.

Gå inte och handla i matbutiker titt som tätt!

Många förbereder sig för en pandemi på det sättet. Handlar du ofta så kan du träffa personer med coronavirus. Försök att handla mindre ofta. Helst med engångshandskar mellan dig och kundvagnen.

Du kan även använda handskar när du handlar för att minska risken för smittspridning. Ta med dig en antibakteriell spray som du använder till exempel på ratten när du plockar av dig handskarna för att köra hem i bilen. Det fungerar bättre än handsprit.