Gör gott kaffe med Dolce Gusto kaffekapslar

Man vill ju dricka kaffe lite då och då. Lär dig att använda Dolce Gusto kaffekapslar. Du lär dig hur du ska göra.

caffitaly

Allt du behöver är vatten. Cappuccino maskin skummar ett perfekt skum. Det hela är hur enkelt som helst och också kul.

Så använder du Dolce Gusto kaffekapslar på rätt sätt

Kolla hur du ska göra. När du köper en Dolce Gusto kapselmaskin kan du också hitta videos online som visar dig hur den används på rätt sätt. Rätt kapsel på rätt plats helt enkelt.

Maskinen kan skötas med en knapp. Då kommer hett vatten att med högt tryck gå genom kaffekapseln. Vill du göra kalla drycker så måste du slå om inställningarna.

När bryggningen är klar ska du plocka ur din kapsel till Dolce Gusto och kasta den. Man kan bara använda den en gång. Du får ta en ny om du vill göra en kopp till!

Är Dolce Gusto en Cappuccino maskin?

Vissa väljer att använda Cappuccino maskin som det, ja. Det finns andra maskiner som är bättre byggd för detta. Du vet ju redan att mjölkpulvret följer med så det behöver vi inte skriva flera gånger.

Du får alltså cappuccino med Dolce Gusto trots att den inte kan kallas för Cappuccino maskin och det är ju väldigt bra. Kaffet blir helt klart godare.

Kapslar till maskinen köps med fördel på nätet. kaffekapsel

Kaffesmaker finns i kapselform. Det är Dolce Gusto kaffekapslar märket som spelar roll.

Slarva inte utan kolla noga. Det finns så många olika varianter.

Spräck inte hushållsbudgeten i jakten på en maskin. Du ska inte vara allt för snål heller. Men du bör kunna hitta kaffe med hög kvalitet och god smak till din kapsel kaffemaskin.