Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men du behöver inte skämmas, det är helt naturligt. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Ingen mer dålig lukt alltså.

ta

Hos allt-fraktfritt.seerbjuder 2 luktborttagande sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Skor som är kraftigt slitna är det lika bra att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

Det är ju ändå ganska billigt att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Även för skor. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Nu är det enklare än någonsin att ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen är att lita på. Du kommer inte att skada varken dig, eller dina skor.

Applicera sprayen direkt i skorna. Applicera ett lager. Sen är det klart. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan är lukten som bortblåst.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Titta på dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Tänk på att ofta byta strumpor. Byt en gång om dagen. få bort äcklig lukt i lägenhet En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Byt så ofta du kan.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.