Glycerin fixar biffen

Vet du vad glycerin är?Du har säkert läst om det online. Glycerinet är en sorts alkohol som finns naturligt i fetter. Glycerin (Glycerol) är det ämne som ger fyllighet i vin och finns i mängder av livsmedel.

Du har kanske hört talas om glycerol som är ett annat namn för samma sak och som bland annat används inom fitness-industrin för att man ser att det ger en viss effekt på trycket i musklerna. Men andra kundgrupper kan också vara intresserad av vegetabilisk glycerin.

Du kan använda glycerol till fitness eller till smutsbehandling

Du kan köpa glycerol på apoteket. Glycerol säljs dock billigare på nätet.Hos allt-fraktfritt.De pressar priserna. Men kom ihåg köp endast glycerin som är godkända.

Glycerol kommer i många olika varianter.

Glycerin är ett utmärkt fläckborttagningsmedel. vegetabilisk glycerin köpa Glycerinet läggs på den fläck som ska tas bort, någon timme innan tvätt. Bäst resultat får du om du smörjer plagget en stund innan.

Man kan också använda ämnet för hobbyaktiviteter. Det är enkelt att exempelvis bygga olika föremål. Såpbubblor kan också ses som en hobbyverksamhet och om du vill ha riktigt stora bubblor så ska du blanda glycerinet i mixen med vatten och vanligt diskmedel. Det här gör verkligen susen!

Det är ett naturligt ämne.

Glycerinet är en naturlig beståndsdel i människokroppen. Läs på din hudkräm, kanske finns det i din innehållsförteckning.

Den som vill ge musklerna lite hjälp kan kombinera andra produkter med lite glycerin för att få maxad effekt men här ska man verkligen vara varsam. De finns användare som rapporterat att de har fått magont av produkten. Du kanske hellre vill köpa fitness-produkter som innehåller glycerolen?

Glycerol finns även för invärtes bruk. Ibland kan ju produkten vara farlig att äta.

Så får du din hemmagjorda hudvård att fungera

glycerin

Man kan också satsa på glycerin som en produkt som man gör egna hudvårdsprodukter med. Du kan välja på att köpa dyra märkesprodukter eller att göra egna varianter som fungerar minst lika bra. Det kan ju vara kul att testa och du kan ju använda resten som fläckborttagningsmedel om det skulle vara så.