Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Man får inte underskatta värdet av en antibakteriell spray.

Du kan använda en bakteriedödande spray överallt. Dock måste du fortfarande tvätta händerna. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Så använder du bakteriedödande spray

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Om du smörjer dig med handsprit för att sedan ta i dörrhandtaget så måste du börja om igen. Nu är dina händer en fara igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Risken minskar med ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Men var medveten om att handspriten inte nödvändigtvis ger ett fullgott virusskydd. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Bäst resultat får du med en antibakteriell spray. Sprayen tar hand om det mesta. Sprayen fungerar överallt.

handtvål

Man vet aldrig när den bakteriedödande spray kan användas. Spraya där du finner det lämpligt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Ett bra varumärke som brukar kunna leverera även i bristtider är Smittstopp, som har alla 3 produkterna man behöver. Det finns på nätet.