Sverige har bara ett företag som har kunnat leverera handdesinfektion dygnet runt men bolaget syns inte i internets sökmotorer

Det går inte att få tag på tvålpumpar någonstans i EU. Du kan inte få tag i glycerin heller. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Syns inte alls i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

bakterier

Apoteken har inga produkter i lager just nu. Kanske står det någon flaska handsprit kvar. Då kan man lättare bli smittad.

Om man vill ha alkoholfri handdesinfektion så går man bet. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. För tillfället kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Produkter som ögonblickligen blir förbjudna igen när pandemin ebbar ut.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Surfa in på allt-fraktfritt.se och köp hem allt du behöver idag.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Köp gärna hem Ytdesinfektion i stora sprayflaskor. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

På desinfektionsfabriken.com kan du bland annat köpa desinfektionsmedel.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. På så sätt kan du hålla priset nere.
Olika vårdföretag finns bland beställarna.

Städbolag kan få ett lägre pris per flaska genom att köpa andra koncentrat som kan spädas ut.

Företaget som har utvecklat produkterna heter Gert Strand AB. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Du kan hitta det mesta hos dem.

Man har snabbt anpassat sig. Man har utökat förpackningarna för vissa koncentrat.

Företaget har slutat att göra pumpar och säljer rengöringsmedel istället.

På så sätt har produktionen kunnat hållas uppe.

Tomflaskorna kan ta slut om flera beställer samtidigt. Om du har egna flaskor hemma så kan du köpa desinfektionskoncentrat istället. Vissa kan spara upp till 70 % med ett sådant koncept.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Stora hinkar kan användas som desinfektionsbad. klorhexidin Fyll i hinken och du är igång.

Det finns en spray för skyddsglasögon. Spruta på och låt verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.på desinfektionsfabriken.com kan du beställa allting som du behöver.

Produkterna motverkar det nya viruset på ett bra sätt.Gert Strand säger sig vara nöjd med resultatet.

Skriv in Smittstopp så hittar du produkterna.