Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

få

allt-fraktfritt.se harsäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Det är inte lätt med de äldre skorna

Det är ingen ide att försöka rädda slitna skor. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Men det är nog ingen större ide.

Du kan ju alltid köpa nya skor. Ingenting varar ju för evigt. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns spray för de flesta användningsområden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Det är det enda som behövs. Låt stå och verka en liten stund. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Därför stannar lukten kvar

Om du försökt att ta bort dålig lukt men inte lyckats kan det bero på någonting annat. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Byt strumpor ofta. Använd nya strumpor varje dag. dålig lukt i skor En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Det är också viktigt att ta hand om fötter. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.