få bort kattkiss lukt utan skadliga ämnen

De flesta katter är rena. Då de mår gott så putsar de hela tiden på sin päls och de har då en trevlig doft som många tycker om. Men alltemellanåt går det fel och det kan vara så att det är du som måste få bort kattkiss lukt.

få

Hur ska du göra? När du väljer metod ska du välja en saneringsmetod som är säker. När du använder Yokoair behöver du inte oroa dig.

Använd Yokoair spray för att få bort kattkiss lukt i hemmet

Det finns sprayer som Luktstopparen eller Yokoair som du kan använda för att få bort kattkiss lukt i hemmet och på andra platser där katten har kissat. Ett exempel på detta är Yokoair. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Sprayen kan även applicerat direkt i kattburen. Sprayen kan användas på flera typer av material. Du kanske vill kasta sådan som blivit förstört av lukt.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Illaluktande skor och katter som kissar i ditt hem är saker som går att hantera då du har rätt verktyg!

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Träna din katt att inte märka på fel ställe

Du kan undvika problem med kattkiss. För det första så är det en fördel att jobba med att lära katten att kissa på rätt plats. I ett hem med trädgård så kan det till exempel vara klokt att installera katt-dörr så att kissen kommer ut då blåsan är full.

Se till att byta sand ofta om du har en kattlåda. Du kan även använda sprayen för att dämpa lukten något. Om du köper en spray av bra kvalitet så försvinner lukten helt.

Katter präglas oftast starkt av sitt revir. Särskilt om de inte kastreras. Om det märks flitigt i hemmet så kan det bero på att katten inte har kastrerats. äcklig doft dödare Du kan trots allt lära katter att inte kissa på fel plats.

Om du inte tar bort dålig doft kan det bli värre. Ju fortare du behandlar med en spray som funkar desto bättre. Du måste icke leva i lukt av kattkiss och därutöver så är det inte pinsamt om det kommer gäster som eventuellt börjar undra varför det luktar så illa hemma hos dig.