Bjud på cola zero och sockerfri sockerdricka

Sockret är en bov, det har vi lärt oss på senare år. Men det finns socker överallt. All mat du köper kryddas med socker. Men det är klart, du kan satsa på sockerfria produkter och så även sockerfria drickor som cola zero.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Det brukar vara okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka ändå. Då blir läsken avslagen.

Cola zero på dina villkor

lightprodukter

Sockerfri Cola håller bara någon dag om den köps i butik. Kolsyran försvinner snabbt från colan. Kanon när du har ont i magen men inte alls kul då du vill få god läsk.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Du kan nämligen göra egen läsk precis när du känner för det. Köp läskkoncentrat till Sodastream och kör igång.

Köp läskkoncentrat för cola zero eller kanske för sockerfri sockerdricka och så har du din favoritdricka precis när du känner för det. Då behöver du inte tänka på sockret.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. Aromhuset går dock mot strömmen.

För alla behov

Dina vänner kanske vill ha sockerfria alternativ? Många gånger så är det så att du har vänner som av en eller annan anledning inte kommer att röra vid Julmust, Champis och Pommac som du gör själv hemma.

Om det står att läsken är utan socker så litar man ju på det. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Variera dina essenser och köp många smaker.

När kan jag bjuda på Sockerfri läsk?

En läskmaskin får dig att vilja skapa. Tappa upp en flaska av din favoritsmak. Prova dig fram. Prova att göra eget mineralvatten.

Du får kraftiga smaker redan vid 2 droppar.

Efter en tid är du smaksäker och vågar göra egna smaker. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Det är viktigt att läsa instruktionerna innan du börjar.

Det blir sällan bra om du häller på med för mycket koncentrat. sockerfri dryck Den läsk du gör själv blir billigare. Det är lättare än du tror att lyckas. Då har du alltid någonting gott hemma.