Såhär gör du det hemma – HUR MAN GÖR SOCKERFRI SLUSH

För att göra egen slush måste du lyckligtvis inte ha en slushmaskin utan endast en mixer. Har du ett bra slushkoncentrat så behöver du endast tillsätta vatten och is för att få till en god slush drink. Sidan makeslush.com har recept att hitta.com.

Föredrar du dessutom din ice slush utan socker så kan du använda dig av sockerfri essens.

Men ett gott koncentrat och is ska du få veta hur man gör sockerfri slush. Gör egen slush men fortsätt leva på ett hälsosamt sätt genom att undvika sockret!

fun

Bara ta fram en bra mixer och is om du ska göra egen slush.

Online finns det recept men vill man ha recept utan socker så hittas de på makeslush.comcom finns både och. Slushkoncentrat hälls i på slutet efter att du kört isbitar i en stark mixer. Där har du en helt sockerfri och go ice slush.

Med is och en bra mixer så får du enkelt till en god slush. När du väljer ett riktigt gott sockerfritt läskkoncentrat blir det perfekt slush. Den kommer att smaka sött men är utan det där sockret som du helst vill vara utan.

För att göra din hemmagjorda slush så kan du behöva en viss typ av is till din mixer.

Hur din slush blir hemma kan bero på vilken is du har. Om man bara har enkel is, hur gör man då? Om mixern klarar isbitarnas hårdhet så slår den sönder dem i små bitar. köpa slushmaskin Har du för stora isklumpar kan det dock bli för svårt.

Det funkar bättre om du köper färdig is eller om du har dem i vanliga formar. Då går det snabbare att få rätt konsistens på isen så att den blir precis så som en drink slush ska vara.

Du behöver absolut inte köpa slushmaskin om du har en stark mixer men undersök att den mixer du har verkligen klarar detta. Eftersom du också vill krossa is med den så kan det vara dags att skaffa sig en starkare mixer. På webbplatserna prisad och allt-fraktfritt finns en bra mixer.

Vill man ha gott läskkoncentrat som är sockerfritt så får man se till att välja rätt.

Det är enkelt att lära sig hur man gör sockerfri slush med rätt koncentrat utan socker när man ska göra egen slush. En del sockerfria smaker till slush smakar inte bra.

När du ska göra egen slush med sockerfritt läskkoncentrat kan du alltid välja ett koncentrat från ett märke som Aromhuset som är känt för att ge den söta smaken utan sockret. Sockerfri slush smakar som om den hade socker men utan att ha det. Bli en smakexpert, det kommer att bli en hit då de har olika smaker att prova.