Med den revolutionerande luktborttagareN får du luktfria skor

I Sverige tar vi ofta av oss skorna när vi är inomhus. Varför kan man undra, särskilt då många svenskar lider av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Innan du börjar, kontrollera att du verkligen har illaluktande skor. Det är inte alltid så att du själv märker detta. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Du kan fråga nära vänner eller familj för att få ett ärligt svar.

Om du vet med dig att det är svettlukt det handlar om då kan du använda en luktborttagare. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Via allt-fraktfritt.seHar både luktstoppare och Svettluktsdödare att köpa som spray. För hockeyspelare och andra sportutövare brukar vi rekommendera Svettluktsdödaren Den är till och med så effektiv att den kan användas som deodorant.

Enbart behandling av fötterna räcker oftast inte

illaluktande

Fokusera istället på att ta reda på källan till illaluktande skor. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men problemet kan återkomma flera gånger. Det gör att du nog gör bäst i att försöka få bort lukten så fort det går.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. doft bort kattkiss lukt Det löser problemet. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray kan användas på flera sätt

Du kan gardera dig genom att använda en luktborttagare som passar skor och kläder. Sprayen kan även användas i källaren. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Ta bort kräklukt, behandla sportutrustning som ständigt stinker och se till att kattlådan inte gör det omöjligt att vistas på toaletten med luktborttagaren som fungerar för allt. Spraya direkt i luften.

Var varsam med andra

Tänk på att inte erbjuda en luktborttagare omotiverat till andra. Alla störs inte av lukten. Då kan sprayen uppfattas som stötande. Det vill du inte göra!