Etiketter måste se bra ut

Så fort du ska märka någonting så behöver du en etikett. Vi är vana att läsa om produktens innehåll på etiketter. Det spelar ingen roll vilken produkt det handlar om.

göra

En etikettmaskin är oumbärlig för att skapa etiketter. Både företag och privatpersoner kan använda sig av dem. Med en dator och en enkel programvara är du igång. allt-fraktfritt.se har etiketter i olika format och utföranden.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Du kan göra egen saft och sedan trycka flasketiketter som ser ut som de som finns i butiken. Du kan lägga till streckkoder också.

Du kan räkna ut din streckkod hos gs1.se. Streckkoden kan utformas på ett pedagogiskt sätt.

Högblanka etiketter för fyrfärgsutskrifter och olika etikettpapper för A4 laser, samt etikettdispenserar finns på allt-fraktfritt.
När du köpt dina etiketter kan du köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare som tillhörande maskin. Programvaran följer med.
Sök på nätet efter Epson7500G. Tänk på kostnaden per utskrift.

Om du vill ha gratis etiketter kan du köpa dem hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se Lägg in egen text och skriv ut i färg på din skrivare.

Om man packar mycket så kan det vara bra att investera i en etikettmaskin. Då håller du en bra nivå på produktionen.

Det finns enkla etiketter att köpa

Då man ska etikettera många emballage så är det inte så dumt med etiketter på rulle som är enkla att hantera. Med en etikettdispenser är du på banan. Då håller du ordning på saker och ting.

Du spar pengar på att göra egna etiketter.
Du är inte hindrad i din etikettskrivning.
Skriv ut bäst-före-datum.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
Det händer ju att limmet hinner torka på etiketterna. Då hinner man inte kontakta tryckeriet.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
Du kan hålla kostnaderna nere.

Tänk på hur det ser ut

Etikettens utseende avgörs av den som designat den. Om den som har gjort etiketten inte har någon koll på typsnitt och färger så är risken stor att det inte kommer att se så bra ut. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Bara för att du gör det själv behöver det inte se dåligt ut. Med högglansigt papper och en permanent klister som sitter som den ska så kan produkterna skickas vidare till kunder. De kommer inte att märka skillnaden.

Faktum är att Epson7500G ger bättre utskrifter än tryckeriet. Det finns ingen begränsning i hur mycket man kan skriva ut.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. etikettskrivare De håller till och med för massproduktion.

Det finns mycket pengar att spara med en Epson7500G. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. Om du applicerar rätt från början så slipper du merarbete senare.

Utforma din etikett hur du vill

Att designa etiketter kan kräva viss hjälp ibland. Det måste se rätt ut. Om man gör etiketter till flaskor så kan man använda speciella program. Det ger ofta fina resultat.