Druvsocker skänker dej den energikick du behöver

Låt oss reda ut att druvsocker och normalt socker är två vitt skilda produkter. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Det här är en enkel sockerart som benämns med formeln C6H12O6. Det finns många fördelar med att ta dextros istället för sött godis när man behöver en snabb energikick. När du tränar mycket kan en dos dextros ge dig den extra energi du behöver.

Druvsocker är omedelbar ork.

vinbryggarsocker

Ibland behövs mer energi än som finns tillgänglig. Det kan ske då man behöver studera inför ett prov, då man ska jobba långa timmar eller då man behöver köra ett träningspass trots att man känner mer för att bara lägga sig på en soffa. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Det är bra att veta skillnaden mellan bukfyllnad och energikick. Det är inga problem att återställa sockerbalansen utan kakor, ett litet piller dextros är allt som behövs.

Fungerar det lika bra att äta vindruvor för att få i sig dextros?

Namnet druvsocker ger en fingervisning att du har gissat rätt. Druvor innehåller visserligen druvsocker men jämfört med ett piller dextros väldigt utspätt. Du kan lita på att druvsocker är ett helt naturligt socker. Druvsocker höjer blodsockret på ett naturligt sätt.

En liten förpackning med glukostabletter är smidigt att alltid kunna ha med sig. Om blodsockret är lågt kan det vara svårt att snabbt ta sig till närmaste vingård. Använder man dryck under träningspasset kan man blanda i en tesked eller 2.

Man kan inhandla druvsocker i en vanlig affär alternativt via en webbshop.

Det går snabbt att hitta olika bra druvsockerleverantörer. Ofta är webbutikernas prisbild bättre än hos den lokala livsmedelhandlaren. Tips: Leta efter enkilos påsar, de har ofta bäst prisbild.

Köp flera paket så inte ditt eget lager tar slut. Om du ska träna, dyka eller ha andra fysiska aktiviteter som kräver lite energikickar på semestern kan ett par påsar druvsocker vara en god idé