Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Då måste det finnas rätt drycker. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Du kan hälla det i bålet.

Duka fram sockerdricka och du är hemma

Sockerdricka

Då det ska väljas en klassisk läsk som alla tycker om så är sockerdricka är ofta det naturliga valet. Det här är en klassisk svensk dryck. LäskEN smakar inte riktigt på samma sätt idag som den gjorde än gång i tiden.

Vuxna som barn gillar den. En söt dryck, helt enkelt. Köper du på flaska kan den bli söt. Den variant som du gör kan ha mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Läskoncentrat istället för läsk från butiken

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Det är bra om du vill justera sötman. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Idag är det Aromhuset som levererar smaker.

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Använd då bara mindre koncentrat. Det resterande är inga konstigheter. Kom ihåg att inga barn ska dricka från ett bål som även innehåller alkohol!

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Vissa varnar ju för sockerkonsumtionen. Det kan vara annorlunda.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset är bäst på läskkoncentrat idag.

Mineralvatten som smaksätts är inte farligt. Sockerdricka läskkoncentrat köpa Socker behöver heller inte vara farligt. Det bero på hur mycket du får i dig. Den som inte äter socker på ett tag upplever starkare smaker och kan på så vis uppskatta smakessenserna.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Det handlar om hur du lägger upp det. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Men det kan fortfarande se mycket inbjudande ut. Servera i fristående glas.

Du kan också hälla på kanna men då kan det bli avslaget. Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Var inte rädd för att garnera.

Skär ner en bit extra citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det livar upp lite extra.